Søndre Ringvej 41A, 2605 Brøndby, Danmark

+45 36 46 18 41

Fortrolighedspolitik

Denne side bruges til at informere besøgende om mine politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger, hvis nogen beslutter sig for at bruge min tjeneste.

Cookies er små datafiler, der almindeligvis bruges som anonyme unikke identifikatorer. De sendes til din browser fra de websteder, du besøger, og gemmes i din enheds interne hukommelse.

Ved at vælge at bruge vores Tjeneste accepterer du indsamling og brug af oplysninger i forbindelse med denne politik. De personlige oplysninger, vi indsamler, bruges til at levere og forbedre Tjenesten. Jeg vil ikke bruge eller dele dine oplysninger med andre end som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

De udtryk, der bruges i denne privatlivspolitik, har samme betydning. som i vores vilkår og betingelser, som kan tilgås på adressen, medmindre andet er angivet i denne fortrolighedspolitik.

Indsamling og brug af information

For at gøre det nemmere at bruge vores Tjeneste kan vi bede dig om at give os visse personlige oplysninger, herunder men ikke begrænset til. De oplysninger, som jeg anmoder om at blive gemt på din enhed, og som vi ikke indsamler på nogen måde, opbevares af os og bruges som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Registreringsdata

Jeg vil gerne informere dig om, at hver gang du bruger vores Tjeneste, i tilfælde af en fejl i applikationen, indsamler vi data og information (via tredjepartsprodukter) på din telefon kaldet Registreringsdata. Disse logdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds IP-adresse, enhedsnavn, operativsystemversion, applikationsindstillinger, når du bruger vores tjeneste, tidspunktet og datoen, du brugte tjenesten, og anden statistik.

Virksomheden behandler personoplysninger for at:

fejring, vedligeholdelse, ændring, opsigelse af ansættelseskontrakter, som er grundlaget for opståen eller ophør af arbejdsforhold mellem medarbejdere og virksomheden;

fejring, vedligeholdelse, ændring, opsigelse af kontrakter, som er grundlaget for fremkomsten eller opsigelsen af ​​forholdet mellem entreprenøren og virksomheden;

virksomhedens overholdelse af de forpligtelser, der er fastsat i reglerne, kontrakterne, lokale regler og arbejdskontrakter;

bistand til medarbejdere i uddannelse og karrierevækst; garantere kapaciteten til at udføre officielle funktioner; implementering af personaleregistre; opretholde militære optegnelser (for dem, der er ansvarlige for militærtjeneste); føre migrationsregistre; regnskab og skatteregnskab; registrering af forretningsrejser og organisering af begivenheder (billetter, hotelreservationer); organisering for medarbejderen og dennes familiemedlemmer af visse typer af forsikringer, som virksomhedens politik giver (herunder forsikringer osv.); overholdelse af krav og ordrer fra statslige agenturer og statslige embedsmænd; budgettering af personaleomkostninger; organisering af adgangskontrol og inden for faciliteterne; hjælp til at finde et job hos virksomheden; Bekræftelse af en interessekonflikt.

Behandlingen i virksomheden udføres ved hjælp af automatiseringsværktøjer, herunder i informationssystemer (herefter ISPDN), og uden brug af sådanne værktøjer (blandet PD-behandling).