Søndre Ringvej 41A, 2605 Brøndby, Danmark

+45 36 46 18 41

Fortrolighedspolitik

Denne privatlivspolitik (herefter benævnt privatlivspolitikken) repræsenterer reglerne for brugen af ​​brugerens personlige oplysninger og gælder for alle oplysninger, der er offentliggjort på webstedet og dets underdomæner, som webstedets administration og/eller webstedsbesøgende kan modtage om brugeren, mens han bruger siden, deres tjenester, programmer og produkter.

Brug af hjemmesiden betyder gratis, efter eget skøn og i dets egne interesser, brugerens samtykke til denne politik og betingelserne for behandling af hans personlige data, der er anført i den; i tilfælde af uenighed med disse betingelser, bør brugeren afstå fra at bruge siden.

1. BETINGELSER.

Følgende udtryk bruges i dette dokument:

"Bruger" - en person, der tilgår hjemmesiden via internettet og bruger hjemmesiden og/eller dens tjenester i overensstemmelse med dens funktioner.

"Personlig information" - enhver information, der er direkte eller indirekte relateret til en specifik eller identificerbar fysisk person (under hensyntagen til personlige data), herunder, men ikke begrænset til, data, der automatisk overføres til webstedet under deres brug ved hjælp af softwaren installeret på brugerens enhed ; herunder IP-adressen, cookiedata, information om brugerens browser (eller andet program, hvorigennem tjenesterne tilgås), de tekniske egenskaber ved den hardware og software, som brugeren bruger, dato og tidspunkt for adgang til tjenesterne, adresserne af de efterspurgte sider. og andre lignende oplysninger.

"Fortrolighed af personlige oplysninger" Et ufravigeligt krav til administrationen om ikke at overføre brugerens personoplysninger til tredjemand uden brugerens samtykke eller uden et tilstrækkeligt lovgrundlag.

"Behandling af personoplysninger" - enhver handling (operation) eller et sæt handlinger (operationer) udført med eller uden brug af sådanne værktøjer med personlige data, herunder indsamling, registrering, systematisering, akkumulering, opbevaring, afklaring (opdatering, ændring), udtræk, brug, overførsel (distribution, adgang), depersonalisering, blokering, sletning, destruktion af personlige data.

"Administration" - Selskab med begrænset ansvar repræsenteret af dets medarbejdere, der er autoriseret til at administrere webstedet, systematisere og/eller behandle personlige data, såvel som andre personer og juridiske enheder, der udfører disse handlinger.

"Kiks" - et stykke data sendt af webserveren og gemt på brugerens computer, som webklienten eller webbrowseren sender til webserveren hver gang i en HTTP-forespørgsel, når man forsøger at åbne en side på en side.

"IP-adresse" - en unik netværksadresse på en node i et computernetværk bygget ved hjælp af IP-protokollen.

2. FORMÅL OG METODER FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER.

2.1 Behandlingen af ​​brugerens personoplysninger ved administrationen af ​​hjemmesiden udføres på alle måder, herunder indsamling, registrering, systematisering, akkumulering, opbevaring, afklaring (opdatering, ændring), udtræk, brug, overførsel (distribution, adgang), depersonalisering, blokering, sletning, destruktion af personlige data både med brug af automatiseringsværktøjer og uden dem.

2.2 Siden behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for leveringen af ​​tjenester eller udførelsen af ​​aftaler med brugeren, bortset fra tilfælde, hvor den obligatoriske opbevaring af personoplysningerne i en vis periode er givet. Administrationen behandler ikke særlige kategorier af brugerens persondata.